LotusGrill – оригиналът! LotusGrill е преносимо бездимно грил барбекю, което се предлага в различни свежи цветове и иновативен дизайн. LotusGrill бързо превръща правенето на барбекюто в удоволствие. Насладете се на вкусно приготвени месо, риба или зеленчуци с този типичен вкус на барбекю на дървени въглища, но без да прекарвате "векове" в разпалване на огън и без да се одимявате. Приготвяйте барбекю буквално за минути – чисто, просто и безопасно. Само с LotusGrill!

LotusGrill CLASSIC

LotusGrill XL

LotusGrill XXL

LotusGrill аксесоари

Видео презентации

LotusGrill: този семпъл, безопасен и чист грил на дървени въглища се предлага в няколко размера и различни свежи цветове, с някои страхотни аксесоари за повече барбекю забавления. За масата или градината, за печене на бърз обяд или за страхотно голямо барбекю парти. Това грил-барбекю със значително по-малко дим е разработено от LotusGrill GmbH, специалистът в иновативни скари и аксесоари, въз основа на проста, но „гореща“ идея. За риба, месо, зеленчуци и други специалитети направо от барбекюто – този типичен, вкусен аромат на дървени въглища, без да прекарвате часове в разпалване и почти без досаден дим.

Последвайте ни и научете повече 

за LotusGrill във Facebook:

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки