ОРИГИНАЛЪТ - Над 50 милиона доволни клиенти!

Цветен кик за твоя външен вид

Цветни, по-цветни, simplicol - текстилните бои от simplicol са толкова популярни, защото са много лесни за употреба и винаги постигат брилянтни резултати.

Серия текстилни бои Intensiv

Придайте на дрехите си свеж цвят. Със simplicol текстилни бои Intensiv можете да боядисвате лесно и безопасно в пералната машина при 40°C.Боите Intensiv са подходящи за боядисване, пребоядисване или просто освежаване на цвета. Всяка опаковка simplicol Intensiv съдържа течна боя и фиксатор на цвета. Двете се добавят директно в барабана и осигуряват равномерно, интензивно оцветяване.

Серия текстилни бои Expert

Създайте красиви уникални аутфити и текстили за вашия дом. С експерта по боядисване на текстил - simplicol expert, можете да осъществите творчески техники на боядисване като батик, Dip-Dye или шибори, както и обикновено боядисване или освежаване на цвета. Боядисването със simplicol expert се прави ръчно - в купа или друг съд или в пералната машина. Боите expert са подходящи и за вълна и коприна.

Back to Black, Back to Blue

Със simplicol Back-to-Black и Back-to-Blue може да очаквате интензивни цветове като на нова дреха - направете избелелите ви дрехи да заблестят отново в интензивно черно или интензивно тъмно синьо. Използвайте тези бои за подновяване и освежаване на цвета лесно, безопасно и чисто в пералня при 40°C. Бързоразтворимият концентрат оцветява особено равномерно, дори и в модерни водоспестяващи машини.

Върни се към наситените цветове със simplicol Back-to...

Виж как става

Последвай ни във Facebook за повече идеи!

 Simplicol.Bulgaria

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки