• Начало
 • Връщане на стока и замяна

Връщане на стока и замяна

Връщане на стока

 

Условия за упражняване на правото на отказ на Потребителя от сключения договор за онлайн продажба:

 1. Отказът следва да бъде направен в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня на доставката на стоката.
 2. Потребителят е длъжен да информира ПРОДАВАЧА за своето намерение да се откаже от договора като върне закупената стока или да я замени, като заяви своето решение в писмен вид.
 • за целта Потребителят следва да използва Формуляр за връщане, който да изпрати на ел.адрес [email protected];

Във Формуляра за връщане на стока се посочва банковата сметка и титуляра, по която ПРОДАВАЧА следва да възстанови платената сума.

Формуляр за връщане може да намерите тук.

Стоката следва да се върне на ПРОДАВАЧА в състоянието, в което е била доставена на Потребителя. Потребителят отговаря за връщането на стоката в посоченото състояние.

Адрес за връщане на стоката: град Варна, ЗПЗ, ул. Перла 26, Логистичен парк Варна, сграда А5, за фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД.

 1. Върната в горепосочения срок стока се приема, само ако са изпълнени едновременно следните условия:
 • стоката е в оригиналната си опаковка, да не се слагат никакви залепващи материали непосредствено върху нея;
 • стоката не е употребявана, зацапана или с нарушен вид;
 • стоката е окомплектована с всички аксесоари, гаранционна карта, указания и инструкции;
 • приложена е фактура /касов бон/, с която стоката е получена;

Разноските по връщането на стоката са за сметка на Потребителя - съгласно чл. 47, ал. 1, т. 9 от Закона за защита на потребителите; изключение: Потребителят не заплаща разноските по връщането в случаите на констатирани и потвърдени от ПРОДАВАЧА явни дафекти на стоката.

Възстановяване на сумата се извършва в четиринадесетдневен срок от приемане на Стоката на посочения за връщане адрес, по банковата сметка, посочена от Потребителя във Формуляра за връщане.

 

Замяна

 

Замяната на стоката означава, че Потребителят желае да върне на ПРОДАВАЧА вече доставена му стока поради:

 • констатиран от Потребителя фабричен дефект и да получи идентична на върната стока;
 • желание от Потребителя стоката да бъде подменена с идентична /по цвят, предназначение или др.характеристики/.

 

Потребителят е длъжен да посочи причините за исканата замяна устно по телефон 0882 619276 или в писмен вид на ел. адрес [email protected].

Искането за замяна в случаите, когато Потребителят желае стоката да бъде подменена с идентична /по цвят, предназначение или др.характеристики/ следва да бъде направено в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня на доставката на стоката.

Разноските по връщането на стоката до ПРОДАВАЧА с цел заменянето й с друга идентична стока, както и разноските по обратната (повторна) доставка на стоката до посочен от Потребителя в поръчката адрес, са за сметка на Потребителя. Потребителят не дължи заплащане на разноските по връщането на стоката до Дружеството с цел заменянето й с друга идентична стока в случаите на констатирани и потвърдени от ПРОДАВАЧА явни недостатъци на стоката.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки