За нас

Добре дошли в Онлайн магазина на фирма THB Distribution!

Създадени през 1997 година като дистрибуционна компания, днес ние сме дистрибутор и вносител на битова химия, козметика, разпалващи средства, както и продукти за дома и градината. Вносител сме за България на качествени продукти от цяла Европа и сме официален представител на марките HEITMANN, Poliboy, Creme 21, Claro, Simplicol, Flammat, Floraline, Isotronic и други.

Още със стартиране на нашата дейност, ние винаги сме се стремяли да предоставим на нашите клиенти модерни, качествени и оригинални продукти. Водени от идеята и стремежа към перфектно домакинство, постепенно изградихме портфолио от ТОП марки за ДОМА с продукти, които улесняват ежедневието на всеки модерен дом.

Ние сме сред първите компании — вносител на едни от най-успешните продуктови иновации в сферата на почистващите препарати и добавки за пране. Това са цветоулавящите кърпички и дезинфектантите за пране, препарати против петна с говежда жлъчка и препаратите за почистване на перални и съдомиялни машини.

Може да сте ни "срещали" и чрез устойчивите текстилни бои Simplicol, които са любим бранд сред боите за дрехи у нас или чрез оригиналните немски бои за яйца на Brauns Heitmann, които донесоха със себе си креативни идеи за боядисването на Великденски яйца.

Сантиментален дистрибутор сме на яркия козметичен бранд от 70-те години на миналия век — Creme 21, чиято фирма производител в Германия и до ден днешен пази формулата на един от най-качествените кремове за кожа.

Тъй като сме запалени фенове на иновациите и "умните" продукти, взехме през последните години в нашето продуктово семейство и серии като Isotronic — ултразвукови уреди за прогонване на насекоми и вредители и LotusGrill — бездимно мобилно барбекю на дървени въглища. 

Бъдещето за нас е свързано с поемане на все повече отговорност по отношение на климатичните промени и опазването на околната среда. Като дистрибутор на битова химия, постепенно успяхме да преминем към нови, по-устойчиви серии почистващи препарати с малко на брой активни съставки и опаковки от рециклирани материали. Добрата новина е, че новите БИО и ЕКО препарати постигат блестящ почистващ резултат, като новото "БИО" е вече на съвсем достъпна цена.

Днес доставяме стоките си в почти всички търговски вериги в България, както и много други физически търговски обекти в цялата страна.

TopHomeBrands.com създадохме за вас — нашите клиенти, за да бъдем на един клик разстояние с цялата си гама продукти, знание и експертиза в сферата на модерното домакинство.

Да ви обслужваме, за нас е чест!

от екипа на THB Distribution

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки