fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

 Poliboy влажни кърпи за почистване и поддържане на кожени изделия, 20 бр

Poliboy влажни кърпи за почистване и поддържане на кожени изделия, 20 бр


цена: 4,49 лв
Базова цена с данък 4,49 лв
Отстъпка
арт. 74 025
Влажните кърпички на POLIBOY за кожа са идеални за бързо и лесно почистване и грижа.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Чисто удобство: Влажни кърпички за грижа за кожата

♦ За почистване и грижа за гладка кожа във всички цветове
♦ Почиства, подхранва и импрегнира
♦ Практичен, бърз и лесен за дома и в движение

Мокри кърпички POLIBOY за кожа са идеални за бързо и лесно почистване и грижа.

Готовите за употреба кърпи са идеални за използване в движение. Просто избършете и оставете да изсъхне, блясъкът идва от само себе си. Така че малки кожени повърхности като чанти, куфари или колани могат да заблестят лесно и без усилия. Но дори и по-големи повърхности като фотьойл, диван или кожено облекло могат да бъдат почиствани и обгрижвани с тези влажни кърпички за почистване на кожа. POLIBOY кърпичките подхранват кожата, поддържайки я устойчива и еластична, предпазват я от петна и влага благодарение на дълбоко импрегниране. В същото време освежават чудесно и придават приятен блясък. Областите на приложение включват кожени седалки, фотьойли, дивани, куфари, чанти, колани, якета, палта, дрехи за мотористи, ботуши, седла за езда и др.

Мокрите кърпички POLIBOY за кожа съдържат лосион от растителен восък от карнауба, специално пригоден за грижа, както и импрегниращи вещества и почистващи активни вещества. Парфюмните масла придават на кожата приятен свеж аромат. Мокрите кърпички POLIBOY за кожа са напълно екологичен и здравословен продукт. По време на производството не се използват разтворители и резорбтивни за кожата вещества, така че никакви вещества да не могат да влязат в тялото през кожата. Дерматологично-алергологичен тест на продукта от Dermatest GmbH в Мюнстер показа резултат от теста „много добър“.

Всички ПАВ се основават на възобновяеми ресурси и са напълно биоразградими и надвишават изискванията на Регламента за детергентите. Фолиото е изработено от рециклируема и екологично безвредна PET / PE пластмаса.

Има още няма отзиви за този продукт.