fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Creme 21 и още...   

Търсене

  ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ПОРЪЧКА ♥

Poliboy препарат за почистване и интензивна грижа на изделия от сребро, 200 мл

Poliboy препарат за почистване и интензивна грижа на изделия от сребро, 200 мл


цена: 7,70 лв
Базова цена с данък 7,70 лв
Отстъпка
арт. 80 200
POLIBOY Silver Intensive Care е специално разработен препарат за почистване и грижа за сребърни и посребрени предмети. Подходящ е и за обработка на злато. Поради влиянията на околната среда, среброто бързо образува черно покритие, което прилепва много плътно.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

За блестящо представяне на вашите прибори и сребърни изделия!

♦ Придава нов силен блясък
♦ Просто нанесете, полирайте, изплакнете, готово!
♦ С практична гъба 
♦ С дълготрайно действие и приятен аромат
♦ За истинско сребро, посребрени изделия и злато

POLIBOY Silver Intensive Care е специално разработен препарат за почистване и грижа на истински сребърни и посребрени предмети. Подходящ е и за обработка на злато.

Поради влиянието на околната среда, среброто бързо образува черно покритие, което прилепва много плътно. Следователно за отстраняване са необходими специални компоненти за почистване. Активните съставки, използвани в препарата POLIBOY Silver, са напълно безвредни за здравето и въпреки това имат висока ефективност. Много други продукти за грижа за сребро използват серни съединения, които са много неприятни или силно опасни за здравето (например, тиоурея).

Прилагането на POLIBOY Silver Intensive Care е много лесно и спестява време благодарение на прикрепената към препарата гъба: нанесете и полирайте, изплакнете, готово! Досадното повторно полиране се елиминира. Естествените повърхностно активни вещества и меките полиращи съединения засилват почистващия ефект, без да надраскват металната повърхност. В допълнение, висококачествените парфюмни масла придават на изделието приятна миризма.

Почистените повърхности са защитени от специалните восъци и масла много преди повторно оцветяване и придават на среброто красив дълготраен блясък. С тази комбинация от висококачествени активни съставки грижата за сребро с продукта POLIBOY е много лека, бърза и в същото време старателна.

Екологичната формула с преобладаващо естествени вещества съдържа напълно биоразградими повърхностно активни вещества и е в съответствие с Регламента за детергентите.  Опаковката е лесно рециклируема след употреба.

Има още няма отзиви за този продукт.