fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Simplicol Боя за възстановяване цвета на черни тъкани, 750 г
vyzstanovqvasta-cherna7

Simplicol Боя за възстановяване цвета на черни тъкани, 750 г


цена: 10,79 лв
Базова цена с данък 10,79 лв
Отстъпка
арт. 2511
Боя за освежаване на избелял цвят
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Simplicol боя за възстановяване цвета на черни тъкани

Гарантира неизбеляване при пране. Комлексна цветова смес в една опаковка. За тъкани от памук, вискоза, лен, смесени тъкани. Изпитано качество. Високачествените бои на Simplicol са за боядисване на текстили в перални машини. Те не причиняват оцветяване върху другите дрехи при последващи изпирания.

Подготовка: проверете текстилите за годност. тъканите трябва да са чисти и без петна. Перете без омекотител. Възстановяване на цвета: Обърнете дрехата на опаки и я поставете свободно в пералнята. Отрежете опаковката на боята в горната част и я изсипете върху дрехата. Поставете т-ра на пералнята според указанията на производителите на дрехи. Текстили перящи се на 30°С се оцветяват също на 30°С. Текстили с диапазон на пране 40-95°С се оцветяват при 40°С. Изберете програма без предпране и ако е регулируема стартирайте с високо ниво на водата. Оставете програмата да извърши всички изплаквания и центрофугирания. Перете оцветената дреха с максимално допустимата за нея температура на пране. Така цветът на дрехата не избелява.

Simplicol боя за черни тъкани оцветява в черно и гарантира,че цветът не избелява.

Подходящ е за: натурални влакна: памук, вискоза, лен смесени тъкани до 50% синтетична част, според часта на синтетиката дрехите се оцветяват в различна степен стабилно.

Не е подходящ за: чиста синтетика като полиестер, полиамид и полиакрил микрофазер като Goretex и Sympatex текстили с пухен пълнеж текстили с Scotchgard-екипировка неперящи текстили, текстили с PU слои много силно износени текстили.

Указания за количество: 1 опаковка е за 600 г текстил 3 опаковки за 1800 г текстил (максимално количество за един цикъл на оцветяване).

Таблица с тегло на дрехи (средно сухо тегло): Джинси (размер М) - 600 г, яке - 600 г, памучен пуловер - 600 г, рокля - 600 г, пола - 300 г, блуза - 200 г, риза - 200 г, тениска - 100 г.

ПРИЯТНО БОЯДИСВАНЕ! :)

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.