fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Търсене

За получаване на 20% отстъпка въведи промо код 1120 
Промоцията важи само до 27.11.2020

Poliboy влажни кърпи XXL за почистване на кухня, 48 бр

Poliboy влажни кърпи XXL за почистване на кухня, 48 бр


цена: 5,59 лв
Базова цена с данък 5,59 лв
Отстъпка
арт. 49 048
Кърпичките са идеални за бързо и удобно почистване на всички повърхности, които се мият, като хладилник, микровълнова печка, работен плот, хладилни чанти, както и фризер и кофи за боклук.
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Лесно и хигиенично

♦ Елиминира неприятните миризми
♦ Гарантира дълготрайна свежест
♦ Хигиенична чистота с едно избърсване
♦ Безопасни спрямо хранителни продукти - с био алкохол

Кърпичките са идеални за бързо и удобно почистване на всички повърхности, които се мият, като хладилник, микровълнова печка, работни плотове, хладилна чанта, както и фризер и кофи за боклук.

Благодарение на състава с органичен алкохол и активните съставки на портокала, кърпичките не само почистват хигиенично, мощно и без ивици, но са особено полезни в почистването на тази област. Това е така, тъй като влажните кърпички на POLIBOY за почистване на кухня са доказано безвредни спрямо хранителните продукти. Това означава, че могат спокойно и съзнателно да бъдат използвани за почистване на масата за хранене, хладилника, фурната и всички други повърхности, имащи контакт с храната. В допълнение, активните съставки на портокала гарантират премахването на неприятните миризми.

По този начин влажните кърпички POLIBOY за кухня XXL гарантират хигиенична чистота и дълготрайна свежест в кухнята. Просто извадете готовата за употреба кърпа от опаковката, избършете и сте готови! След това кърпата може просто да бъде изхвърлена при битовите отпадъци.

Форматът на опаковката с делими кърпички е идеален за почистване и на малки площи.

Използваните повърхностно активни вещества се основават на възобновяеми суровини, напълно биоразградими са и съответстват на Директивата за детергенти. Опаковката е изработена от ПЕТ / ПЕ и затова е лесна за рециклиране.

Има още няма отзиви за този продукт.