fbpx

Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

Официален вносител за България на марките:

HEITMANN, Simplicol, claro, Poliboy, Floraline, miCasa,

Isotronic, Wenko, Flammat, Creme 21 и още...   

Poliboy влажни кърпи за почистване на под от теракота, гранитогрес и камък, 15 бр

Poliboy влажни кърпи за почистване на под от теракота, гранитогрес и камък, 15 бр


цена: 6,59 лв
Базова цена с данък 6,59 лв
Отстъпка
арт. 52 015
Влажните кърпички POLIBOY са специално напоени кърпички за почистване на под за всички плочки и каменни повърхности. Кърпичките са идеални за бързо почистване между основните почиствания или за почистване на малки натоварени зони като входната зона или кухнята например. Съдържание: 15 броя
Производител: POLIBOY Brandt & Walther / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Бъди бърз като мълния!

♦ Перфектна чистота с мощен почистващ лосион и вълнообразен текстурен плат за оптимално почистване на замърсяването
♦ С формула за отстраняване на мръсотия: С всяко следващо почистване петната се почистват по-лесно
♦ Безпроблемно бързо изсушаване
♦ Оптимално съдържание на влага

Влажните кърпички POLIBOY са специално напоени кърпички за под за всички плочки и каменни повърхности. Кърпичките са идеални за бързо почистване между или за основни почиствания на малки, натоварени зони като зоната на входа или кухнята. Мощният почистващ лосион в комбинация със специалната вълнова текстура на кърпата абсорбират мръсотията от пода и почистват отлично, дори и активно използваните подове. С влажните кърпички на POLIBOY за почистване на под получавате перфектна чистота за нула време!

Новоразработените активни съставки образуват невидима защита при всяко изтриване на повърхността, като по този начин се гарантира лесно почистване. В допълнение, тези активни съставки осигуряват равномерно намокряне на повърхността и позволяват почистване без ивици и бързо изсъхване. Ценните парфюмни масла придават на помещението приятен свеж аромат.

Влажните кърпи за почистване на под са готови за употреба и могат да се използват незабавно. Освен пода, стълбите могат също да бъдат почиствани бързо и удобно, без риск от бутане на кофата или мопа. Избърсване или подсушаване не е необходимо. Дерматологично-алергологичен тест на продукта от Dermatest GmbH показва резултат от теста "много добър". Материята на кърпичките за под е от вискоза / полиестерни влакна и може лесно да се изхвърля с домакински отпадъци след употреба.

Лосионът, импрегниран в кърпите, се състои от напълно биоразградими повърхностно активни вещества, водоразтворими съставки, специални полимери, висококачествени парфюмни масла и консерванти. Фолиото е направено от PET / PE и следователно може да се рециклира.

Има още няма отзиви за този продукт.